Perjantaina oli Simon firman promobileet Reeperbahnilla paikallisessa yökerho-juottolassa. Paikasta minulla ei ole oikein mitään positiivista sanottavaa. Musiikki oli niin kovalla, että vaikka huusi vieruskaverin korvaan, silti ei aina saanut selvää toisesta. Taitaa olla paikallinen tapa, sillä jo lukion saksanoppikirjassani kuvataan hampurilaista diskoa sanalla Höllenlärm, helvetillinen melu. Se siellä oli.

Mekkalaa emme kestäneet tuntia pidempää, vaikka viereisessä VIP-aitiossa istui böönaseurueineen Scooter. Hupaisasti julkimollakaan ei näyttänyt olevan kovin kaksista. 

Simon ruotsalainen työkaveri oli tapauksesta hieman enemmän tohkeissaan ja oli jopa päässyt puheisiin staran kanssa. Tässä Robertin tietotoimiston viimeisin tiedotus: "Yesterday the latest single "The Question Is What Is The Question" entered the official German sales charts on position 10 - this is the 20th Top 10 position for Scooter so far. No other German artist has had so many Top 10 hits since the introduction of the German charts in 1956. The second and third placed German artists are Modern Talking and Xavier Naidoo with 13 Top 10 hits each."