Schlump (kaupunginosa Hampurissa) = aukko, jonne aika mysteerisesti katoaa, niin että ihminen ei ehdi kirjoittaa blogiaan.

Toukokuu = Schlump

Goslarin loman jälkeen tapahtunutta:

Grillattiin ranskalais-saksalaisten kavereiden kanssa ja istuttiin nuotion ääressä vällyjen alla turinoiden aamuviiteen. Oli loistava tunne sanoa työkavereille, että me mennään grillaamaan kavereiden kanssa. Ihan niin kuin meillä alkaisi olla elämä täällä.

Kävin Dr. Mattuschkan vastaanotolla näyttämässä purukalustoani ilman mitään tuskaa. Lompakkokaan ei saksalaisen nerokkaan sairaskassasysteemin takia keventynyt lainkaan.

Schwester oli melkein viikon kylässä. Koluttiin Hampuria, vanhoja hyviksi havaittuja paikkoja ja uusia kivoja löytöjä. Lyypekissä käytiin pitkällä maan mainioimmassa oluttuvassa. 1697 perustetun kuppilan todellinen tarjoilijalady loi kunnioittavia katseita ässän uuden sikariharrastuksen ansiosta. Apfelschorlea ryystänyt venäläinen ukkeli taikoi pianolla musiikkia. Paikan tunnelma oli, no ei sitä voi sanoin kuvailla, neljä-viisi tuntia vierähti aivan siivillä eikä senkään jälkeen olisi tehnyt mieli poistua. Lüneburg toisaalta oli hillittömän hauska pikkukaupunki tursuilevine ja vinoine taloineen. On täällä paljon kivaa, jos vaan ruoan ja ihmiset voisi vaihtaa...

Sikarinsavuiset läksiäiset. Yksi mukavimmista tuttavuuksista, ranskalainen oo, muutti Barcelonaan ja sitä piti tietenkin juhlistaa. Mikäs sen parempi aloittelupaikka kuin Sternschanzen beach club. Kuka sitä rantaa rantaklubilla kaipaa? Ilta päätyi oo:n luokse. Huvittaa tämä meidän paheellinen elämä. Pojat poltti sikareita, juotiin viskiä ja pelattiin pokeria. Ja mä kynin kaikki, muhahaa.

Ihana kesäkeli on hemmotellut muutoin paitsi siskokullan loman aikana. Mansikat ja melonit uppoavat. Jos haluaa nähdä jotain hassua, kannattaa mennä kaupunginpuiston Alster-uimalalle katsomaan, kuinka paikalliset uimarit kiskovat märkäpukuja päälleen ja pois.