Sunnuntaina oli tähänastisen pokeriurani jännittävin hetki. Pääsin 2099:n muun hampurilaisen kanssa kokeilemaan, josko onneni kantaisi aina miljoonaan euroon asti. No, yllättäen en voittanut turnausta, mutta silti pelit sujui yli odotusten.

Kolmeen alkukarsintaan osallistui kuhunkin 700 pelaajaa. Kymmenen hengen pöydästä paras pelaaja pääsi jatkoon eli lopulta 210 tyyppiä pelasi palkinnoista. Tulin omassa pöydässäni kakkoseksi, ja jatkoon pääsy oli todella lähellä. Jatkon sijaan pääsin kuitenkin Saksan televisioon. Urheilukanavan ukkeli uteli mm. pelaanko samalla agressiivisella pelityylillä kuin monet skandinaavit. Kuulemma Phil Ivey oli juuri ennen haastattelua kommentoinut toimittajalle, että turnauksessa oli paljon loistavia naispelaajia. Todennäköisesti se oli siis nähnyt mun peliä, heh. Se hyvä puoli haastattelussa on, että juuri kukaan tuttu ei voi bongata mua telkusta. Minä kun ajattelin, että olisin oman osani julkisuudesta saanut jo keväällä, kun kommentoin lintujen muuttoa nelosen uutisille. Mitähän vielä.

Mutta ei enempää minusta. S nimittäin kirmasi yllättäjänä kirkkaasti mun ohi. Turnaukseen pääsi vielä mukaan, jos pystyi paikan päällä kaksinpelissä voittamaan jonkun tapahtumassa edustamassa olleista pokerijulkimoista. Ässähän meni ja tienasi itselleen turnauspaikan selättämällä aivan suvereenisti Allen Cunninghamin. Oman pöytänsä voittamisen jälkeen S jatkoi 210 finalistin joukossa, mutta tippui n. 60 paikkeilla. Palkinnoksi tällaisesta sijoituksesta lahjoitettiin chippisetti.

Meidän perhe oli hyvin edustettuna turnauksessa ja vaikka miljoonaa ei tällä kertaa voitettukaan, oli päivä tosi hauska ja jännittävä. Voi olla, että tuo ei ollut mun viimeinen iso turnaus. ;)