Tänne tultuani mulla on ollut aikaa alkaa panostaa uuteen harrastukseen. Vanhana junapelurin tyttärenä valitsin tietenkin pokerin! Pikku hiljaa olen alkanut pelaamaan netissä, eikä kämppäkään ole vielä mennyt. Päinvastoin eilen tapahtui jotain merkittävää aloittelijan urallani.

Osallistuin karsintaan, jonka kautta pääsee Hampurissa 30.9. pelattavaan MILLION EURO CHALLENGE live-turnaukseen. Mukana on tuhannen saksalaisen lisäksi sellaisia pokerikuuluisuuksia kuin Phil Ivey ja Chris Ferguson ja jaossa on miljoona euroa. Hohoo, ja mähän pääsin sinne! Netin karsintaturnauksessa oli 352 osallistujaa, joista 50 parasta pääsi turnaukseen. Hieman onnekkaasti sain juuri sopivalla hetkellä ässäparin, jolla pystyin tuuppaamaan kaikki merkit keskelle. Triplasin näin stäkkini. 50 turnaukseen pääsevän ollessa selvillä sijoitukseni oli siinä 30 paikkeilla. Onko tämä sairasta vai mitä?

Jännää tulee olemaan, vaikka kotioloissa onkin myös harjoiteltu. Tässä kuva lowball-turnauksesta S:n ja J:n kanssa. Arvatkaa kuka voitti?

856687.jpg